STEGU is een erkend Europees merk. Wij bieden onze klanten een breed scala van wandbekledingen en decoratieve stenen aan. In de loop der jaren hebben wij ons assortiment uitgebreid en met nieuwe items in de collectie verrijkt: decors, tuinaccessoires, panelen van natuurlijk hout – Wood Collection en accessoires voor de bouwchemie. Van een klein familiebedrijf vol energie en passie om nieuw dingen te creëren, zijn wij uitgegroeid tot een wereldwijd merk, dat nog steeds uit de traditionele waarden put en erop zijn potentieel steunt.
Al meer dan 20 jaar creëren we producten die door de natuur geïnspireerd zijn. Wij werken daarbij uitsluitend met natuurlijke kleurstoffen, aggregaat en toeslagstoffen; wij moderniseren voortdurend het ontwerp en de productie methoden. Onze producten onderscheiden zich door enorme variatie en aparte stijl . Dit maakt STEGU-producten geschikt voor diverse gebouwen en hun interieurs, waaraan ze hun uniek karakter geven. Robuuste artistieke vaardigheden en aandacht voor detail komen in het bijzonder tot uiting in de exclusieve STEGU-productlijn Karakter (www.character.pl). De producten van deze lijn worden voor een uitzonderlijk interieur met een representatief karakter gemaakt.
STEGU heeft een van de modernste faciliteiten voor de productie van decoratieve en geveltegels ter wereld. Het brede assortiment van STEGU is beschikbaar in de grootste ketens van bouwmarkten, zowel in Polen als in het buitenland zoals: Hagebau, HELLWEG, OBI in Duitsland, CASTORAMA, Bricodépôt, LEROY MERLIN Frankrijk, Byggmax in Zweden, OBI Hongarije, SENUKU in Litouwen en andere verkooppunten in Italië, de Tsjechische Republiek, Slowakije, Oostenrijk en Roemenië.