STONE SHINE

  • Buitenshuis
  • Buitenshuis

Accessoires

STONE SHINE – Decoratieve en beschermende impregnering voor decoratieve stenen

STONE SHINE is een witte, watergedragen, decoratieve en beschermende siliconen gebaseerde impregnering voor oppervlaktewaterafstoting. Het geeft de geïmpregneerde oppervlakken een uniek glanseffect van parel tot kristal.

TOEPASSING:

STONE SHINE is ontworpen voor het impregneren van gips en betontegels. Naar binnen en naar buiten gebouwen.

GEBRUIKSAANWIJZING:

Droge oppervlakken moeten worden gereinigd van stof, vuil, olie, vet, enz. Niet te impregneren oppervlakken zoals glas, metaal, hout, gepolijste steen enz. moeten voor de aanvang van de werkzaamheden zorgvuldig worden beschermd. Voor gebruik mengen. Spuitpleister- en betonplaten in één laag (slechts in één laag aanbrengen, niet nat in nat, kleurverschillen kunnen optreden). Het geïmpregneerde oppervlak moet grondig en gelijkmatig verzadigd zijn. De tegels moeten samen met de voeg worden geïmpregneerd bij droog, niet-regenachtig weer en bij een temperatuur van +5 tot +25°C gedurende ten minste 21 dagen na voltooiing van de werkzaamheden. Spoel de wasmachine na afloop van de werkzaamheden grondig uit.

PRESTATIEKENMERKEN:

Tot 10 m² vanaf 1 liter verpakking. Het verbruik van het product is afhankelijk van de extinctie van het geïmpregneerde materiaal.

GEBRUIKSAANWIJZING:

Het impregneermiddel moet worden opgeslagen in droge ruimten met een temperatuur van +5 tot +30°C in originele gesloten verpakking.

HOUDBAARHEID:

12 maanden na de op de verpakking vermelde productiedatum.

ZEKERHEID:

P 102 – Bewaren buiten het bereik van kinderen.

P 280 – Draag beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming / gezichtsbescherming.