IMPREGNEERMIDDEL FRISSE KLEUR VOOR STEEN

  • Buitenshuis
  • Buitenshuis

Accessoires

IMPREGNEERMIDDEL FRISSE KLEUR VOOR STEEN
Frisse kleur voor steen is een wit, wateroplosbaar, beschermend en decoratief impregneermiddel op siliconenbasis voor hydrofoberen binnen en buiten.

GEBRUIK: Frisse kleur voor steen is geschikt voor het impregneren van STEGU gips- en betonplaten, maar ook zandsteen, klinkers en dakpannen. Verwijder voor het aanbrengen stof, vuil, olie en smeer, e.d. van het oppervlak. Oppervlakken die niet geïmpregneerd gaan worden, zoals ruiten, metalen en houten onderdelen, gepolijst steen e.d. dienen goed beschermd te worden. Voor gebruik mengen. STEGU platen met voegen maximaal 7 dagen na het voltooien van de werkzaamheden impregneren. Impregneren bij droog weer en een temperatuur van +5 tot +25° C.

AANBRENGEN: Eenmalig op STEGU gipsplaten aanbrengen met spuitmethode. Op betonplaten en overige aanbrengen met een kwast of spuitmethode. Het impregneermiddel dient gelijkmatig aangebracht te worden. Bij sterk absorberende betonoppervlakken twee keer aanbrengen, nat op nat (de extra laag aanbrengen afhankelijk van de absorptie, omgevingstemperatuur en oppervlakte, maximaal na 20 minuten). Het geïmpregneerde oppervlak dient nauwkeurig en gelijkmatig te worden verzadigd.

CAPACITEIT: 8-10 m² per verpakking wanneer een keer geïmpregneerd wordt. Het verbruik van het middel is afhankelijk van de absorptie van het geïmpregneerde materiaal en de techniek waarmee het wordt aangebracht.

BEWAREN: In een droge ruimte bewaren bij een temperatuur van +5 tot +30° C, in de originele verpakking. Houdbaarheidsdatum 12 […] na de productiedatum (productiedatum op de verpakking).